Kort om meg

Mitt navn er Linda Hoff og jeg har jobbet over 20 år som selger og jeg har også jobbet som salgsleder. Som selger jobbet jeg med alt fra nysalg til porteføljesalg. Små og store kunder. Jeg har erfart hvordan det er å henge etter budsjetter og det å ikke nå budsjetter, og frustrasjon ved å få tildelt budsjetter jeg ikke følte eierskap til. Jeg jobbet meg opp til å være den selgeren med høyest budsjett som også leverte mest over budsjett i flere år på rad.

Salg er et eget fag og det er forskjellige teknikker innenfor salg. Det jeg er opptatt av og det jeg jobber med, er den mentale biten. For vi kan kunne alt om salg, men det hjelper ikke hvis vi ikke har motivasjon og troen på oss selv på plass. Mangler vi det tar vi ikke kontakt med kundene, gjør jobben og gjør salget.

Og det å holde motivasjonen oppe og ha tro på seg selv når det går tregt er krevende når vi ikke vet hva som holder oss tilbake.

Jeg har jobbet som profesjonell coach siden 2017 og bistår blant annet selgere som kjenner på stress og press rundt budsjetter eller kundekontakt til å bli trygge i seg selv og holde motivasjon oppe.

Så de står støtt i seg selv, øker sine resultater og har det mer gøy på jobb og i fritiden.

 

Min bakgrunn er fra Data- og telekombransjen hvor jeg jobbet i ca 20 år som selger og salgssjef. I februar 2012 var det nedskjæringer der jeg jobbet. Jeg bestemte meg da å starte opp for meg selv og jobbe med det jeg brenner for, å jobbe med mennesker. Jeg tok mange kurs innen personlig utvikling, og utdannet meg som NLP Coach. I mai 2017 ble jeg ferdig sertifisert NLP Coach og DNCF Sertifisert Coach. Jeg er også Sertifisert Goal Mapping Coach og kursholder, Sertifisert Quantum Leap Coach og Sertifisert 4MAT MTD Konsulent. i tillegg er jeg medforfatter i boka "På randen av en fantastisk fremtid".

Jeg brenner for å hjelpe deg som føler deg fastlåst og har stoppet opp. Som ønsker en endring og kanskje ikke vet hva du vil, eller hvordan få det til. Så du blir bevisst på dine styrker og verdier - hva som er viktig for deg. Så du vet hva DU vil, tar action og gode valg for deg selv.

Gjør det som gjør DEG glad😊

 

Følg meg gjerne på Facebook 

Klem Linda

 

 

Close

50% Complete

Send meg gratis-tips og inspirasjon.

Du vil få gratis inspirasjon på email fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederst i mailen