Kort om meg

Flere ganger i livet har jeg har måttet endre kurs. Finne nye ting å gjøre, eller nye måter å gjøre ting på.

Som når det var nedbemanning på jobben og jeg ble kastet ut i en berg- og dalbane av tanker og følelser.

Eller på grunn av skader og smerter i kroppen som gjør at jeg ikke kan gjøre alt som jeg har gjort før.

Spørsmål som dukket opp var: «Hva gjør jeg nå? Det er jo dette jeg kan, dette jeg er god på. Det jeg synes er gøy å gjøre!»

Min bakgrunn er fra Data- og telekombransjen hvor jeg jobbet i ca 20 år som selger og salgssjef. I februar 2012 ble jeg "ikke innplassert” som det så fint heter. Jeg bestemte meg da å starte opp for meg selv og jobbe med det jeg brenner for, å jobbe med mennesker. Jeg tok mange kurs innen personlig utvikling, og utdannet meg som NLP Coach. I mai 2017 ble jeg ferdig sertifisert NLP Coach og DNCF Sertifisert Coach. Jeg er også Sertifisert Goal Mapping Practitioner og medforfatter i boka "På randen av en fantastisk fremtid"

Jeg brenner for å hjelpe deg som føler deg fastlåst og har stoppet opp. Som ønsker en endring og kanskje ikke vet hva du vil, eller hvordan få det til. Så du blir bevisst på dine styrker og verdier - hva som er viktig for deg. Så du vet hva DU vil, tar action og gode valg for deg selv.

Gjør det som gjør DEG glad😊

 

Følg meg gjerne på Facebook 

Klem Linda

 

 

Close

50% Complete

Send meg gratis-tips og inspirasjon.

Du vil få gratis inspirasjon på email fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederst i mailen